Veloretti lanceert nieuwe elektrische fietsen Ivy and Ace Two

Door het minimalistische ontwerp, de geïntegreerde technologie en strakke design zijn de Ivy en Ace Two al door ‘s werelds beste productontwerpers bekroond met een prestigieuze Red Dot Design Award 2023

Veloretti Electric Ivy and Ace Two.mp4

Veloretti, het in 2012 opgerichte Amsterdamse fietsenmerk, lanceert net op tijd voor de zomer zijn nieuwe generatie elektrische fietsen in de Veloretti Electric Two. De Veloretti Electric Two is verkrijgbaar in twee modellen: de Ivy met een instapframe en de Ace met een solide hoog frame.

Veloretti_two_ace_dune_01.png
  • png
Veloretti-electric-two-ace-lifestyle.jpg
  • jpg
Veloretti_two_ivy_graphite_01.png
  • png

Twee jaar nadat Veloretti de elektrische fietsenmarkt betrad met Ivy en Ace komen nu de Ivy en Ace Two uit, wederom uitgerust met high-end kwalitatieve onderdelen die Veloretti's elektrische fietsen zo geliefd maken: een gemakkelijk uitneembare 540 Wh batterij met een bereik tot 120 kilometer, stille Bafang middenmotor die zorgt voor een krachtige, soepele en natuurlijke ondersteuning, onderhoudsvrije Gates carbon riemaandrijving en Enviolo automatische versnellingen. 

Nieuw aan deVeloretti Electric Two is het nog strakkere, minimalistische ontwerp met geïntegreerde kabels en een nieuwe kleuroptie in Dune. Een aantal slimme nieuwe technologische functies zorgen voor een comfortabele, aangename rit. Zo kun je de Veloretti app gemakkelijk je activiteiten bijhouden. Toch hoef je tijdens het fietsen op de Veloretti Ivy of Ace niet op je telefoon te kijken, dankzij het nieuwe geïntegreerde stuur display. Riders kunnen zo essentiële instellingen zoals verlichting, cadans en snelheid wijzigen, maar ook ritgegevens bekijken, zoals de afgelegde afstand, de weersverwachting en GPS-navigatie om van A naar B te komen.

In het stuur zitten geïntegreerde knoppen die gemakkelijk met je duim te bedienen zijn en volledige controle geven over het geïntegreerde display. Met de nieuwe knoppen hebben Veloretti riders ook toegang tot de eerste 'Safety Tracking'-functie ter wereld, waarmee de fiets in real-time kan worden gevolgd door familie, vrienden, of partners. Door vier seconden op de linker knop te drukken aan de rechter kant van het stuur, wordt er automatisch een sms bericht verstuurd naar de gekozen contactpersoon met een trackinglink die de live locatie van de fietser deelt. 

Veloretti-electric-two-ivy-ace.jpg
  • jpg

De Veloretti App heeft een update gekregen en biedt nu een nog betere gebruikerservaring. Zo kunnen fietsers onder andere hun activiteit en doelen bijhouden, comfort-, economy- of sportmodus selecteren om de fietservaring aan te passen, favoriete locaties en de route ernaartoe op de kaart opslaan en de locatie van hun fiets zien. 

De Veloretti Electric Two heeft zijn iconische u-vormige hyperbolische identity lights verder geoptimaliseerd en daarnaast is er een Osram LED precisielicht koplamp geïntegreerd in het stuur voor zicht op verre afstand. Een nieuw in-house ontworpen achterremlicht zorgt voor betere zichtbaarheid voor achteropkomend verkeer.

Onze riders staan centraal in onze ontwerpfilosofie en we hebben in de twee jaar dat we werkten aan de ontwikkeling van de Veloretti Electric Two dan ook gezorgd dat alle nieuwe functies een toevoegewaarde zijn voor de eindgebruiker. Ik ben ervan overtuigd dat onze combinatie van high-end technologie en modern design een nieuwe standaard zal zetten in de branche. Dit gaat verder dan wat ik me ooit had kunnen voorstellen toen ik elf jaar geleden begon met het ontwerpen de eerste Veloretti fiets. Ferry Zonder, Oprichter, Veloretti 

Door het minimalistische ontwerp, de geïntegreerde technologie en strakke design zijn de Ivy en Ace Two bekroond met een prestigieuze Red Dot Design Award 2023.  

De Veloretti Electric Two is vanaf medio juni te koop voor €3299 en is nu al beschikbaar voor pre-order in Nederland, Duitsland en Belgie via veloretti.com/electric. Vanaf volgende maand is het voor de eerste nieuwsgierigen mogelijk om een testrit te boeken in Amsterdam, Antwerpen, Berlijn, Düsseldorf, Hamburg en München.

Favicon for veloretti.com Electric Two - Lifestyle Images veloretti.com
Favicon for veloretti.com Electric Two - Product Images veloretti.com

Over Veloretti

Veloretti was founded in Amsterdam in 2012 when Ferry Zonder couldn’t find a lightweight, stylish, and timeless city bike for his daily commute. So he made his own. From these early beginnings, Veloretti has since grown into one of Europe’s leading direct-to-consumer bike brands, driven by the goal of making people’s daily commute a joy with smart, well-designed bikes that change how we get around.

In 2022, Veloretti joined the Pon bike family which includes other premium bike brands and concepts such as Swapfiets, Lease-A-Bike and Gazelle.

Veloretti Electric bikes are available exclusively in the Netherlands, Germany and Belgium.

Veloretti City and Kids bikes are available in the Netherlands, Germany, Belgium, France, Spain, Italy, Denmark, Ireland, Sweden, Finland, Austria and Luxembourg.

Contactgegevens

Gerelateerde thema's

Ontvang het laatste Veloretti nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL